MOTOR Depåstöd Rullplattformar Däckutrustning Nyheter Axio ryggsäckar och väskor om Checkray  
MC handskar Lyftbord Motorstativ Produkter Fyndhörnan handla hos Checkray Stötdämparverktyg Kontakt
Kolfiberdetaljer            
             

Depåstöd
Från BIKE-LIFT kommer marknadens bredaste program med depåstöd. Snygg design och toppfinish kännetecknar dessa lättanvända och funktionella stöd. Finns i olika varianter för såväl fram- som bakhjul och för alla typer av MC. Oumbärliga när hojen skall servas, tvättas, putsas eller vinterförvaras. BIKE-LIFT har snabbt blivit det självklara valet bland hojåkare, verkstäder och racingteam världen över.

Lyftbord
Från BIKE-LIFT kommer ett fantastiskt program hydrauliska lyftbord. Finns i ett flertal storlekar och med alternativa drivsätt. Utmärker sig genom sin snygga och rena design. Mycket stabila konstruktioner och självklart såväl TÜV- som CE-godkända. Finns också i utföranden passande sidvagns-MC, 4-hjulingar och snöskotrar m.m.

Rullplattformar
Med rullplattformar och rullbara stöd från BIKE-LIFT underlättas förflyttningen av MC:n på ett smidigt sätt. Med dessa stabila och lättrullade stöd kan MC:n med enkelhet hanteras och svängas runt på garage- eller verkstadsgolv och i trånga utrymmen.

Handskar
Med CHECK ONE erbjuder vi ett sortiment med handskar i olika utföranden, design och färgsättning framtagna för den kvalitetsmedvetne motorcyklisten. Gemensamt för alla är det snygga detaljarbetet, komforten och säkerheten. Dessutom är prisnivån för dessa kvalitetshandskar mycket konkurrenskraftig. Handskarna finns i flera varianter anpassade för olika årstider och temperaturer.

Kolfiber
Med kolfiberdetaljer ur vårt sortiment förhöjer du verkligen utseendet på din hoj och förädlar den på ett sätt som gör att den sticker ut i mängden. Kolfiber är ett material som förknippas med racing och ”high tech”, av förklarliga skäl – det är lätt och det är starkt. Dessutom ser det läckert ut!
Vi erbjuder ett brett sortiment med detaljer till moderna sport- och gathojar.