MOTOR Depåstöd Rullplattformar Däckutrustning Nyheter Axio ryggsäckar och väskor om Checkray  
MC handskar Lyftbord Motorstativ Produkter Fyndhörnan handla hos Checkray Stötdämparverktyg Kontakt
Kolfiberdetaljer            
             

Depåstöd för framhjul

STÖDFW
Depåstöd för framhjul. Stödets dobbar sticks in i botten på gaffelbenen i de hålrum som vanligtvis finns där. Passar de flesta motorcyklar. Skall användas i kombination med ett bakhjulsstöd eller centralstöd.
Färg: röd, blå, grön och svart

Pris: 595:- inkl. moms
Fler bilder

 

STÖDFWHÖG
Depåstöd för framhjul. Extrahög modell utrustad med gummiklackar, för motorcyklar med radiellt monterade bromsok. Justerbar bredd. Skall användas i kombination med ett bakhjulsstöd eller centralstöd.
Färg: röd, svart

Pris: 925:- inkl. moms

 

STÖDFWDOBB
Depåstöd för framhjul, i ett mer påkostat utförande med justerbara och utbytbara fästen. Stödets dobbar sticks in i botten på gaffelbenen i de hålrum som vanligtvis finns där. Passar de flesta motorcyklar och är tack vare justermöjligheten perfekt för MC-verkstaden eller för den som har flera motorcyklar att växla emellan. Skall användas i kombination med ett bakhjulsstöd eller centralstöd.
Färg: röd, blå, grön och svart

Pris: 790:- inkl. moms
Fler bilder

bild kommer

STÖDFWYAM
Depåstöd för framhjul, i ett mer påkostat utförande med specialfästen för YAMAHA R1/R6 vilka har olika höjd på gaffelbenen. Stödets dobbar sticks in i botten på gaffelbenen i de hålrum som finns där. Fästena kan enkelt bytas ut. Skall användas i kombination med ett bakhjulsstöd.
Färg: röd

Pris: 790:- inkl. moms


STÖDFWROLL
Depåstöd för framhjul, utrustad med speciella rullfästen för snabbare och enklare lyft. Placeras i botten på gaffelbenen och passar även om hålrum saknas där. Mycket bra universalstöd. Fästena kan enkelt bytas ut. Skall användas i kombination med ett bakhjulsstöd eller centralstöd.
Färg: röd

Pris: 995:- inkl. moms

STÖDDOBB
Sats med dobbar till framhjulsstöd med utbytbara fästen. Universalmodell. Levereras i par.

Pris: 230:- inkl. moms
Större bild

STÖDDOBBYAM
Sats med dobbar till framhjulsstöd med utbytbara fästen. Special för YAMAHA R1/R6. Levereras i par.

Pris: 230:- inkl. moms
Större bild

STÖDROLL
Sats med rullfästen till framhjulsstöd med utbytbara fästen. För bl.a. framgafflar utan hålrum i botten. Levereras i par.

Pris: 450:- inkl. moms
Större bild