Axio start handla hos CHECKRAY Produkter Axio ryggsäckar Kutsväskor
om CHECKRAY Väskor Nyheter Tankväskor Tillbehör
Kontakt

AXIO Design och funktion på toppnivå

Välkommen att ta en titt på AXIO´s fantastiska sortiment med ryggsäckar. Helt unika i sin design och med ett detaljarbete och finish som slår det mesta.
Väskorna är framtagna av ingen mindre än Bob Haro och hans företag Haro Design. Bob Haro är inte bara en världsberömd freestyle BMX-cyklist utan han har även tävlat framgångsrikt med motorcykel. Med sin erfarenhet och med sitt kunnande har man skapat en serie väskor som verkligen utmärker sig. Inte bara genom sin färg och form, utan genom sin utmärkta funktion med genomtänkta detaljer på såväl in- som utsida.

Gemensamt för alla ryggsäckarna (förutom modellen Hybrid) är det hårda ytterskalet i plast. Detsamma gäller tankväskorna och kutsväskorna. Skalet bidrar inte bara till det läckra utseendet, utan har även en praktisk funktion då det med sin aerodynamiska utformning förbättrar luftflödet och gör att ryggsäcken ligger still utan störande fladder.

Dessutom skyddar skalet innehållet på ett bra sätt. Axio´s ryggsäckar finns i ett flertal storlekar, färger och former. Merparten är också utrustade med en speciell ficka för att kunna förvara en laptop i. Ryggsäckarna lämpar sig inte bara för motorcyklisten, utan även cyklisten, snöskoteråkaren, skidåkaren, vandraren, pendlaren m.fl. Kort sagt för alla med ett aktivt liv. På fritiden och i arbetet.

Vilken AXIO passar dig bäst?